Vepřové v mrkvi - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Vepřové v mrkvi

Maso

Vepřové maso v mrkvi

150 g vepřového masa bez kostí, 30 g másla, sůl, 150 g mrkve, 10 g hladké mouky, 2 g cukru nebo medu, špetka květu.


Maso nakrájíme na kostky, opečeme na polovině másla, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme k němu očištěnou, omytou, pokrájenou mrkev a dusíme, až maso úplně změkne. Potom přidáme z mouky a druhé poloviny másla připravenou světlou jíšku, pokrm ochutíme cukrem nebo medem a květem a ještě 20 minut podusíme.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky