Telecí zaděláv. se zelen. - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Telecí zaděláv. se zelen.

Maso

Zadělávané telecí maso se zeleninou

50 g másla, 20 g cibule, 200 g telecího masa z plece, 15 g hladké mouky, 30 g míchané zeleniny, sůl, petrželka.


Na polovině másla zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme vodou, jen aby maso bylo pokryto a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Pak přidáme na nudličky pokrájenou zeleninu, osolíme a společně podusíme. Ze zbývajícího másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme šťávou z masa a trochou vody. Dobře povaříme, nakonec prohřejeme s masem a přidáme petrželku. K zadělávanému telecímu masu podáváme jako přílohu rýži, těstoviny nebo malé houskové knedlíčky.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky