Telecí pudink - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Telecí pudink

Maso

Pudink z telecího masa

250 g telecího masa, 50 g másla, 3 vejce, sůl, petrželka, 1/2 žemle, osmažená strouhanka a máslo na polití.


Telecí maso upečeme na části másla, vykostíme a jemně usekáme. Žloutky třeme se zbylým máslem a solí, přidáme maso, trochu usekané petrželky a namočenou, prolisovanou žemli. Nakonec přidáme pevný sníh z bílků. Dáme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy a vaříme v páře asi hodinu. Vyklopíme, posypeme smaženou strouhankou, pokapeme máslem a podáváme se salátem. Pudink můžeme podat i s pikantní rajčatovou omáčkou.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky