Telecí ptáček plněný - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Telecí ptáček plněný

Maso

Plněný telecí ptáček

150 g masa, trocha hladké mouky, 30 g másla, kousek cibule, sůl.

Náplň:
30 g slaniny, 1 vejce, 1 malá sladkokyselá okurka.


Z masa ukrojíme dva plátky, naklepeme je, osolíme, potřeme náplní, opatrně stočíme, svážeme pevnou nití, lehce obalíme v mouce a dusíme na tuku a cibuli. Při dušení podléváme. Když je maso měkké, zaprášíme je moukou, osmahneme, zalijeme
trochou vody nebo polévkou a necháme povařit. Podáváme s rýží, těstovinami, brambory apod.

Náplň:
Slaninu nakrájenou na kostičky necháme zesklovatět a umícháme s vejcem. Do prochladlého míchaného vejce přidáme jemně usekanou okurku. Máme-li, můžeme přidat zbytek vařené rýže nebo jeden menší usekaný vařený brambor.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky