Tel. karlovarský kotouč - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Tel. karlovarský kotouč

Maso

Karlovarský kotouč ( 4 porce)

400 g telecího plecka, sůl, 100 g šunky, 10 g másla, 2 vejce, 1 sladkokyselá okurka.

Na pečení: 40 g másla, 5 g hladké mouky.


Maso rozřízneme a rozklepeme na plát. Plát osolíme, poklademe plátky šunky, potřeme prochladlými, na másle umíchanými vejci a posypeme usekanou sladkokyselou okurkou. Maso pevně stočíme, ovážeme nití, opečeme na másle, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, necháme zasmahnout, podlijeme vodou, povaříme a šťávu procedíme na maso. (Abychom mohli maso stočit, bereme větší kus.)



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky