Suchar čokoládový - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Suchar čokoládový

Moučníky

Čokoládový suchar

4 bílky, 30 g strouhané čokolády, 50 g pomerančové kůry v cukru, 50 g strouhaných oříšků, 50 g cukru, 25 g rozpuštěného másla, 250 g hrubé mouky.


Ušleháme tuhý sníh z bílků, zašleháme cukr, strouhanou čokoládu, přidáme jemně usekanou kůru a strouhané oříšky, nakonec přikapáváme prochladlé rozpuštěné máslo a zaprášíme moukou. Dáme do malé sucharové formy, kterou jsme dobře vymazali tukem a vysypali strouhanou houskou. Upečeme v mírně vyhřáté troubě. Suchar podáváme cukrovaný vanilkovým cukrem, s ovocnou omáčkou, se šťávou nebo s kompotovým ovocem.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky