Srnčí dušené s rajčaty - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Srnčí dušené s rajčaty

Maso

Dušené srnčí maso s rajčaty

400 g srnčího masa, sůl, 20 g hladké mouky, 50 g slaniny, 4 rajčata, 20 g másla, 50 g žampiónů nebo hříbků.


Maso opláchneme, osušíme, posolíme, obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na slanině. Podlijeme trochou vody, přidáme nakrájená rajčata a dusíme pod pokličkou, až je maso měkké. Na másle podusíme nakrájené očištěné žampióny a přidáme je k masu. Šťávu s rajčaty můžeme, ale nemusíme cedit. Podáváme s brambory.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky