Špenát zmrazený - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Špenát zmrazený

Zeleninové

Zmrazený špenát

30 g másla, 1/2 menší cibule, 30 g mouky, mléko, sůl, 250 g zmrazeného špenátu.


Na másle osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, umícháme světlou jíšku, zalijeme trochou mléka, osolíme, a jakmile se vaří, přidáme zmrazený špenát, který rozsekneme na několik dílů. Když špenát pustí vodu, dobře jej mícháme a jen krátce povaříme. Mléko přidáváme do špenátu nejen proto, že tím zvýšíme jeho výživnou hodnotu a jemnou chuť, ale vápník obsažený v mléce vyrovnává účinek kyseliny šťavelové, která je obsažena ve špenátu.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky