Rybí nákyp - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Rybí nákyp

Maso

Rybí nákyp

200 g rybího filé, 20 g másla, 20 g hladké mouky, 1 dl mléka, sůl, citrónová kůra, petrželka, 2 vejce.


Rybu uvaříme a rozebereme na kousky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem, povaříme, přidáme sůl, citrónovou kůru, 1 petrželku, žloutky a prochladlé rybí maso. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků a dáme zapéci v tukem vymazané ohnivzdorné misce nebo rendlíku. Podáváme s brambory.






Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky