Rybí filé v rajča. šťavě - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Rybí filé v rajča. šťavě

Maso

Rybí filé v rajčatové šťávě

200 g rybího.filé, 20 g másla, 30 g cibule, 30 g zelené papriky, 10 g mouky, 1/4 l mléka, 1/8 l rajčatové šťávy, sůl, ocet.


Zmrazené filé podusíme do měkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a hladkou mouku. Připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a povaříme asi pět minut. Pak přilijeme rajčatovou šťávu, omáčku osolíme, ochutíme octem a procedíme na podušenou rybu. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky