Rizoto - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Rizoto

Maso

Rizoto

100 g telecího masa bez kostí, 35 g sádla, 45 g cibule, sůl, 100 g rýže, 40 g tvrdého sýra.

Šťáva na polévání:

Polovina šťávy z masa, 20 g hladké mouky, 6 cl vody, sůl.


Maso nakrájím na drobné kostičky, vložíme na sádle zpěněnou cibuli, opečeme, podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme do poloměkka. Z podušeného masa slijeme polovinu šťávy. Na maso vlijeme horkou vodu a přisypeme přebranou, dvakrát v horké vodě propranou rýži. Uvedeme do varu a pak dáme do trouby podusit. Slitou polovinu šťávy vydusíme až na tuk, přidáme hladkou mouku, osmahneme, rozvaříme s vodou a dosolíme. Rizoto poléváme šťávou a sypeme strouhaným sýrem.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky