Polévka z drůbků - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Polévka z drůbků

Polévky

Polévka z drůbků

6 dl vody, 100 g drůbků (ze slepice, kuřete nebo kousek krku z husy apod.), 40 g kořenové zeleniny, 20 g tuku, 20 g hladké mouky, sůl, petrželka.


Drůbky dáme vařit do osolené vody a vaříme je, až změknou. Polévku procedíme, zahustíme světlou jíškou, přidáme jemně pokrájenou zeleninu a asi 10 minut povaříme. Drůbky obereme z kostí, jemně usekáme nebo umeleme a dáme zpět do polévky. Pak zavaříme ještě nudličky nebo rýži a hotovou polévku ochutíme usekanou petrželkou.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky