Mozečková omeleta - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Mozečková omeleta

Maso

Omeleta s mozečkem

100 g mozečku , 20 g másla, kousek cibule, 2 vejce, 2 lžíce vody, sůl.


Mozeček ponoříme na chvíli do horké vody, odblaníme, dáme na část tuku na zrůžovělou, jemně nakrájenou cibuli a podusíme. V hrnku ušleháme vejce s vodou, osolíme a vylijeme na pánev s rozpáleným máslem. Když vejce ztuhnou a zespodu jsou dozlatova opečená, opatrně je obrátíme a pečeme po druhé straně. Hotovou omeletu shrneme na talíř, potřeme podušeným mozečkem, přehrneme a podáváme se salátem.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky