Játrové knedlíčky - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Játrové knedlíčky

Maso

Játrové knedlíky

200 g žemlí, 1/8 l mléka, 50 g tuku, 1 malá cihule, pažitka, sůl, 200 g jater, 2 žloutky, 1 lžíce hladké mouky.


Žemle nakrájíme, polijeme mlékem a necháme stát. Pak k nim přidáme na tuku osmaženou nakrájenou cibuli, usekanou pažitku, sůl a jemně naškrábaná nebo umletá vepřová nebo telecí játra a žloutky. Podle potřeby zahustíme moukou nebo jemnou strouhankou a tvoříme kulaté knedlíky, které vaříme v osolené vodě asi 15 minut. Podáváme k dušenému špenátu.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky