Játrová paštika dom. - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Játrová paštika dom.

Maso

Domácí játrová paštika

300 g telecích jater, 2 žloutky, 2 žemle, asi 1/16 l mléka, 40 g másla, 1 malá cibule, sůl, 2 bílky, 1 lžíce strouhanky.


Játra jemně umeleme, přidáme žloutky, prolisované nebo umleté žemle, předem namočené v mléce, máslo, strouhanou cibuli, sůl. Nakonec vmícháme dobře ušlehaný sníh z bílků a trochu strouhanky. Míšeninu dáme do tukem vymazané chlebíčkové formy, postavíme ji do pekáče s vodou a v troubě pečeme. Podáváme s brambory nebo mažeme na chléb.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky