Hov. vepř. halenka pl. - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Hov. vepř. halenka pl.

Maso

Hovězí halenka plněná ( 4 porce)

300 g hovězího masa, 100 g mletého vepřového masa, sůl, 1/2 cibule, 30 g tuku, trocha mouky.


Hovězí plátek dobře naklepeme, abychom měli menší placku. Mleté vepřové maso osolíme, přidáme osmaženou cibuli a namažeme na plátek. Ten stočíme a pevnou nití dobře ovážeme. Dáme péci na tuk a mírně podléváme. Když je maso měkké, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme. Hotovou halenku zbavíme nitě a pa'k příčně nakrájíme na malé závitky. Podáváme s rýží.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky