Hovězí duš. na zele. - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Hovězí duš. na zele.

Maso

Dušené hovězí maso na zelenině

20 g másla, 80 g kořenové zeleniny, 20 g cibule, 200 g masa, 20 g slaniny, 10 g hladké mouky, sůl.


Na másle osmažíme na kolečka pokrájenou zeleninu a cibuli. Maso omyjeme, proklínkujeme slaninou, osolíme, opečeme na zelenině, podlijeme vývarem z kostí nebo vodou a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme polévkou nebo vodou a necháme povařit. Podáváme s rýží, knedlíky nebo brambory.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky