Hovězí duš. na póru - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Hovězí duš. na póru

Maso

Dušené hovězí plátky na póru

2 hovězí plátky z kýty, sůl, 1 lžička hladké mouky, 30 g sádla nebo oleje, 2 větší póry.


Plátky masa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, poprášíme moukou a na tuku po obou stranách opečeme. Vyndáme je, na zbylém tuku osmahneme očištěné póry, vložíme na ně zpět maso a dusíme přikryté do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmažíme, zředíme trochou vody nebo vývaru a povaříme. Maso pak v omáčce znovu prohřejeme. Podáváme s brambory.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky