Celer zapečený - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Celer zapečený

Zeleninové

Zapečený celer

300 g celeru, šťáva z citrónu, sůl, 50 g másla, 1 vejce, 50 g strouhaného sýra, 1 lžíce strouhanky, 1 lžíce smetany.


Celer očistíme a uvaříme v okyselené a osolené vodě skoro do měkka. Pak jej nakrájíme na tenké plátky. Do ohnivzdorné misky máslem vymazané naskládáme plátky celeru, na ně dáme kolečka nakrájeného natvrdo uvařeného vejce, posypeme osmaženou strouhankou a nastrouhaným sýrem a znovu dáme celer a v troubě zapečeme. Podáváme s brambory nebo s chlebem.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Napište mi!
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky