Katův šleh - meals

RECEPTY VÝBĚR
RECEPTY VÝBĚR
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Katův šleh

Masová jídla
Rychlá minutka, která kralovala v českých kuchyních a hospodách v minulém století. Orestované nudličky vepřové kýty podušené na pánvičce spolu s cibulí, kapiemi a feferonkami.


750 g vepřové kýty, 100 g sterilovaných kapií bez nálevu, 100 g sladkokyselých okurek, 100 g kečupu, 2 ks feferonek, 1 ks středně velké cibule, worcesterská omáčka, mletý černý pepř, olej, sůl.


Oprané a důkladně okapané maso nakrájíme na nudličky, osolíme, dochutíme pepřem. Na oleji maso orestujeme téměř do měkka. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, Nakonec vložíme nakrájené okurky a kapie, najemno pokrájené feferonky zbavené jadřinců, kečup a několik kapek worcesterské omáčky, Pokrm necháme krátce podusit.


Doporučení:
Jako přílohu servírujeme různě upravené brambory.

Poznámka:
Kapie lze nahradit klasickou masitou paprikou.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky