Hovězí Stroganov - meals

RECEPTY VÝBĚR
RECEPTY VÝBĚR
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Hovězí Stroganov

Masová jídla
Rychlá minutka z hovězí svíčkové, cibule, smetany, červeného vína a dalších ingrediencí.


500 g hovězí svíčkové, 200 g žampionů, 2 dcl zakysané smetany, 1 dcl červeného vína, 1 malá konzerva rajčatového protlaku, 1 ks cibule, naložené okurky, máslo, pepř, sůl.


Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme chvíli odpočinout. Na másle osmahneme cibuli a přidáme připravené maso, za občasného promíchání opečeme ze všech stran. Když je maso orestované, přidáme nakrájené žampiony, protlak chvíli vše dále restujeme, pak pokrm zalijeme smetanou a červeným vínem, chvíli dusíme do měkka, ochutíme pepřem a solí. Podáváme s hranolky nebo rýží, na talíři jednotlivé porce ozdobíme kopečkem smetany a na kostičky pokrájenou okurkou.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky