Čevabčiči - meals

RECEPTY VÝBĚR
RECEPTY VÝBĚR
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Čevabčiči

Masová jídla
Recept, který zdomácněl v českých kuchyních již více, jak před 100 lety! Jde o mleté masové šišky usmažené na tuku, servírované s brambory, hořčicí, tatarkou a cibulí.


400 g mletého masa (směs hovězího + vepřového), 100 ml 12 % smetany na vaření, 2 ks stroužky česneku, 1 ks cibule, 2 lžíce kvalitní worcesterské omáčky, 2 lžičky majoránky, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžička chilli, čerstvě drcený pepř, sádlo nebo olej, sůl.

K podávání:
Tatarská omáčka, hořčice, cibule.


Maso promícháme se smetanou a necháme přes noc v lednici. Přidáme najemno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a ostatní ingredience, pořádně promícháme a tvoříme válečky. Smažíme za častého obracení v rozpáleném tuku (sádlo nebo olej) cca 15 až 20 minut, maso by mělo být uvnitř růžové.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na "Hlavní mapa webu"



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky